Rólam - Rendszertérkép
17155
page-template-default,page,page-id-17155,wp-custom-logo,nouveau-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

  Perlusz Gabriella
  Céglélek – Rendszer – és Családállító

 

Közgazdász végzettséggel 30 éve könyvelőirodát vezetek. Ezzel egyidőben kezdtem spirituális és önfejlesztő tanulmányaimat.

Eljött az ideje, hogy ötvözzem a racionális és a spirituális tudást, így kezdtem Céges Rendszerállítással és Családállítással foglalkozni.

 

Az évek során, tágítva ismereteimet megtanultam mindent, „ami szembe jött”. Kezdve az agykontrollal, kineziológiát, EFT-t, Théta Healinget, Access Consciousnesst, Asztrológiát, Radiesztéziát, Tisztánlátást, Kronobiológiát és még sok minden mást tanultam.

Összegezte tanulmányaimat a Kovács Géza mester által létrehozott ColorGenetics módszer, mely a Hellinger féle családállítás és az Aura-Soma összevonásán alapuló speciális családállítási technika.

 

Jelenleg Család- és Rendszerállítással foglalkozom és kollégámmal együtt kifejlesztettem a Rend-Szer-Tér-Kép módszerét, melyről részletesen a szolgáltatásaim között olvashatsz.

Szeretettel várlak a Család- és Rendszerállításaimra, ahol biztonságos, szeretetteli légkörben a „morfogenetikus” mező segítségével látunk rá életünk „mintáira”, az elakadásokra és a problémáink gyökér-okaira.

Blokkokat és traumákat oldunk, hogy felszabadultan és könnyedén folytathassunk az életünk. Így már sablonoktól mentes, tiszta döntéseket hozhatunk, hogy egyre boldogabb, kiteljesedettebb legyen az életünk.

 

A Család- és Rendszerállításokat rendszeresen Csömörön, a Rend-Szer-Tér-Kép Tanácsadó Központban és Székesfehérváron, az Örömvilág Tudatosság Központban, alkalomszerűen Budapesten tartom.

Van lehetőség saját helyszínre kitelepült céges Rendszerállításra, egyedi megbeszélés és igények alapján. Ehhez kérlek, olvasd el a Rend-Szer-Tér-Kép módszer leírását is.

 

 

Elérhetőségek:

 

Perlusz Gabriella

rendszerterkep@gmail.com

+36 30 924 86 27